С Мирослава Иванова от 7.00 ч. по Нова

Предаването „Събуди се” с водещ Мирослава Иванова в събота представя Украйна на живо - след развръзката. Свидетелствата на специалния пратеник на Нова Данаил Глишев директно от Киев. 

Буре с барут ли е етническата тема? Кой и защо подклажда напрежението у нас? Какво ще стане с делата за Вакъфските имоти? Склонно ли е мюфтийството на крачка назад в името на спокойствието? Разговор с Ахмед Ахмедов - секретар на Главното мюфтийство.

Политически ход ли са кадровите рокади в Рибново? Директно включване. Защо и как уволнението на един училищен директор стигна до парламента, предизвика декларация и искане за оставка?

Преференция под въпрос - какво ново в изборните правила? ГЕРБ срещу БСП в спор за това кодекс или комикс приеха депутатите. Защо първите в партийните листи останаха недосегаеми, как ще се „чистят” от мъртви души изборните списъци, защо остана уседналостта?

История с продължение - лекарката, на която разчита Вакарел и която официално обявява, че ще преглежда с предимство „доволните” от нея пациенти. Д-р Чобанова с право на отговор.

Пета в класирането, първа в сърцата - Александра Жекова след Сочи.

Гледайте „Събуди се” в събота от 7.00 до 9.00 ч. по Нова.