Екип на „Събуди се” провери как върви подготовката за големия старт

От утре в Новините на Нова всичко ще бъде ново - от студиото до лицата на екрана. Екипът на „Събуди се” надникна в кухнята на Новините, за да провери как върви подготовката.

 

Нова ТВ с нови новини - ново интерактивно студио, ново лого и нови цветове. Трескавата подготовка отблизо следи и новата екранна двойка. Едно от утвърдените лица на телевизията - Ники Дойнов и новото лице в екипа - Ани Салич, която посрещаме с "добре дошла".

 

„Току-що завършихме оперативка и сега хващам блажната боя и започвам да боядисвам, за да завършим по-бързо студиото”, сподели Ани.

 

„Новините пак започват в 19. Вярно, студиото ще бъде напълно ново - много хубаво, ще има много нови и хубави неща, но новините са си новини. Ани води новини отдавна, аз водя новини отдавна – продължаваме”, каза Николай Дойнов.

 

По думите на Ани Салич Новините на Нова ще са най-хубавите, най-интересните, най-истинските: „В края на емисията се надявам да сме най-усмихнатите, защото ще има хубави новини. В началото, за съжаление, невинаги е най-добра новината, както е днес - Украйна, но това е животът и ние сме тук, за да го показваме такъв, какъвто е”.

 

Колкото до въпроса дали се харесват взаимно, водещите са категорични: „Много! Много-о-о!!!”

 

Екипът е обмислил и ново съдържание на новините. С разкритите тайни от кухнята обаче дотук. Всичко останало - утре вечер, точно в 19 часа. Успех!