Наши гурбетчии разлюбиха Германия, съобщават още вестниците

За нашествие на мухи в морската столица алармира от първата си страница „24 часа”. Става въпрос за насекоми от вида саркофага, нахлули в домовете с новото застудяване.

 

В другата си водеща статия вестникът информира, че доведена дъщеря съди бизнесмена Николай Банев за имоти, придобити по време на брака му с поетесата Дочка Банева. 31-годишната Раиса Иванова е завела дело в Софийския районен съд. Тя е дъщеря от първия брак на поетесата, починала през 2005 г. Младата жена претендира за една шеста от имуществото на покойната си майка. Адвокат на Раиса е лидерът на ДСБ Радан Кънев, който отказал коментар по делото.

 

Боевски и Алексиев в общ кокаинов канал”, гласи заглавие на „Монитор”. Според статията в столичен ресторант са били горени документи от рали "Дакар”. Подробности за кокаиновата афера ще научите тук.

 

Наши гурбетчии разлюбиха Германия, съобщава „Новинар”. Според ежедневника историята се е оказала пълна илюзия, а страхът от имигрантската инвазия – неоснователен. 200 хил. българи и румънци са напуснали Федералната република през последните две години. На същата информация акцентира и в-к „Дума”. Според официоза на социалистите броят на завръщащите се в България расте по-бързо от тези, които още вярват в „рая” на Запад.

 

Страх и несигурност карат хората да спестяват, пише „Преса”. Оказва се, че за три месеца българите са вкарали в банките спестявания за 2 млрд. лева.

 

Останалите теми от печата днес ще научите от видеото.