Уникална сватбена хореография откри шоуто тази вечер

С най-малко зрителски вот тази вечер сцената на Dancing Stars напуснаха Милко Калайджиев и партньорката му Елена. На косъм от отпадане бяха Мариан Кюрпанов и Михаела, които обаче зрителите решиха да оставят в шоуто. И двамата бяха за втори път на елиминации, но решението на зрителите беше повече от ясно.

 

Двете двойки влязоха в танцов дуел. За оставане в шоуто Мариан и Михаела изпълниха линди хоп, а Милко и Елена избраха диско ритмите. 

 

В началото на танцовата вечер професионалните двойки бяха подготвили спиращо дъха шоу, което завърши със сладка изненада за Наско. На финала на спектакъла букета хвана Алфредо Торес, а Наско Месечков беше с размазана торта по цялото си лице, но въпреки това усмихнат, както винаги.

 

За кратко обаче усмивката напусна лицата на четирите номинирани двойки - Милко и Елена, Дарин и Ани, Мариан и Михаела, Елена и Деян. Още в началото на вечерта Дарин и Ани бяха спасени. Самбата на Елена и Деян пък им осигури участие и другата седмица, когато ще покажат румбата си. 

 

Специални гости тази вечер бяха малчуганите от "Бон-Бон”, Дичо и Поли Генова, както и Део, Лео, Рафи и Играта. Черешката на тортата беше изпълнението на световно известните артисти от цирк "Елуаз”, които потопиха всички в магическия свят на цирковото изкуство.