Кандидатите за Брюксел излязоха със сериозни амбиции

Стартът на битката за евровота е даден. Няколко политически партии откриха кампаниите си още в първия ден. Кандидатите за Брюксел излязоха със сериозни амбиции. Точно месец политиците ще ни убеждават защо да дадем гласа си за тях.

 

БСП вкараха тежката артилерия с кандидата на социалистите за председател на Европейската комисия Мартин Шулц. Той даде началото на кампанията на БСП и не пропусна да очертае своята визия за бъдещето на Европейския съюз.

 

Верни на мотото си напоследък от "Атака” избраха да открият кампанията си за битката за Европа в руската столица. Там водачът на листата на националистите Волен Сидеров беше награден с орден "Звезда на отечеството" за принос в развитието на отношението между България и Русия. От "Атака” обещават като евродепутати да се борят за промяна или "разтурване" на Европейския съюз.

 

"Национален фронт за спасение на България" пък избраха Бургас. Кандидат евродепутатите заложиха на патриотични виждания за европейския път.

 

Очаквано кампанията на коалиция "България без цензура“, ВМРО-Земеделски народен съюз и Гергьовден стартира от Пловдив. За Николай Бареков битката за евровота се превърна в борба срещу всички партии. Наскоро формираната коалиция беше изпратена от трупата на Нешка Робева.