Автомобилът изскочил след завой в насрещното

В рубриката „Моята новина” зрител ни изпрати видео, на което се вижда как автомобил навлиза в насрещното движение на главен път Варна - София. Автомобилът изскочил след завой в насрещното.

 

Получихме и сигнал за неправилно изпреварване на кола на властта, както и снимка на скъпа кола, паркирана наполовина на тротоар, наполовина върху тревна площ. 

 

„Това е еднопосочната ул. „Университетска" с/у УАСГ, колата е паркирана неправилно и оставена от униформен полицай около 2-3 часа там", се казва в следващия сигнал.

 

Потребител на „Моята новина” изпрати снимки, на които се вижда как пътят към чешма, вдъхновила Петко Славейков да напише една от най-запомнящите се поеми в българската литература „Изворът на Белоногата", е заграден. „Внушителната сграда на ресторанта, който някога е носел името на поемата на Славейков, е превърната в склад за авточасти втора употреба”, се казва в сигнала.

 

От около месец и половина на бул. "Сливница" има торба с боклук, която никой не прибира. В Шумен пък е запалено кошче за разделно събиране на отпадъците

 

Получхме и сигнал за напълно разбит тротоар, както и още един за опасна шахта до двора на Аграрния университет в Пловдив.  

 

Последният сигнал е от ремонта на площад "Лъвов мост"

 

Повече гледайте във видеото!