Нежните половинки на състава на Германия излязоха на терена, за да поздравят мъжете си

Присъствието на група германски съпруги и приятелки беше най-забележимо след последния съдийски сигнал на мача Германия – Аржентина на Мопндиал 2014, пише „Дейли мейл”.

 

Нежните половинки на състава на Германия излязоха на терена в Рио де Жанейро, за да поздравят мъжете си след най-важния мач и най-значимата победа в кариерите им.

 

Снимки на Андре Шурле, който ридае в ръцете на приятелката си Монтана Йорк, се появиха навсякъде, а самият футболист заяви: "Това е най-хубавият момент в живота ми. Трябваше да плача, защото някак трябваше да се справя с всички тези емоции. Не можех да се спра".

 

"Винаги съм мечтал да стана световен шампион. Сега нямаме търпение да празнуваме с нашите фенове в Берлин", добави още Шурле, който направи асистенцията за победния гол на Марио Гьотце във второто продължение на мача.

 

Лена Герке, приятелката на Сами Кедира, претърпя ранно разочарование, след като любимият ѝ бе изваден от стартовите 11 на селекционера Йоахим Льов, тъй като се контузи по време на загрявката преди двубоя.

 

Това обаче зарадва Сара Брандер, приятелката на Бастиан Швайнщайгер и Манди Капристо, любимата на Месут Йозил, тъй като и двамата полузащитници бяха в титулярния състав.

 

Гаджето на Матс Хумелс Кати Фишер също бе забелязана да подкрепя защитника на Борусия Дортмунд в последния двубой на Мондиал 2014.

 

Ан-Катрин Бромел и Монтана Йорк, приятелките съответно на Марио Гьотце и Андре Шурле, бяха принудени да чакат мъжете им да влязат в игра като резерви, но какви резерви само.