В същото време се твърди, че френският президент е бил 10 дни в Ла Латерна

Актрисата Жули Гайе и френският президент Франсоа Оланд явно вече не са заедно, тъй като и двамата бяха забелязани на почивка един без друг, пише БГНЕС. Снимки, публикувани в списание "Воаси", показват Гайе на почивка с друг мъж. 

 

Двамата били забелязани първо на плажа в Корсика. Смята се, че мистериозният господин е нейният финансов мениджър Пиер Пюбасе. Според новинарския сайт "Атлантико" двамата прекарали "романтична ваканция" на средиземноморския остров.

 

В същото време се твърди, че Оланд е бил 10 дни в Ла Латерна, резиденцията от 18-и век, която се предоставя на президенти и премиери на страната във Версай, в околностите на Париж.

 

През юли се появи информация, че френският президент Франсоа Оланд се готви да се ожени за любовницата си Жули Гайе на 60-ия си рожден ден следващия месец,

 

Оланд напусна публично приятелката си Валери Трирвильор през януари. 49-годишната бивша "първа дама" на Франция трябваше да напусне Елисейския дворец, след като връзката на партньора й и 42-годишната кинозвезда стана публично достояние.