Букмейкърите отбелязват голям интерес към срещата - 90% от залозите са за победа на Реал

Хиляди фенове са пред Националния стадион "Васил Левски" в очакване за големия мач между Реал Мадрид и Лудогорец
 
Реал Мадрид се оказва истинско предизвикателство, дори за професионалните ловци на автографи. Стефан е един от тях, зад гърба си има 35-годишен стаж в дебненето на известни личности и завидна колекция от 500 000 подписа. „Толкова трудно, колкото сега, почти не помня”, признава ни той. 
 
Днес Стефан беше на лов за подписа на Кристияно Роналдо. Призна, че не би заложил на успех. След като прекара часове в обсада на хотела, търпението му беше възнаградено с помощта на легендата Емилио Бутрагеньо.
 
За разлика от Стефан Автографа, значително по-големи шансове за контакт със звездите на Реал има един друг Стефан. 
 
За спортния журналист Стефан Стоянов истерията покрай кралския клуб е напълно очаквана. 
 
„Нямам идея дали тя идва толкова от Реал Мадрид, или ние малко се попрестараваме”, коментира журналистът и допълни: „Тези хора постоянно трябва да дават автографи, да поздравяват, да се усмихват на някакви хора, които виждат за първи и последен път. Така че и тяхната роля не е лека.”
 
Донякъде участта им е позната на 25-годишния Даниел Златков - футболист от Ботев Пловдив и  двойник на Кристияно Роналдо.
 
Докато футболисти и фенове се готвят за сблъсъка довечера, букмейкърите отбелязват сериозен интерес към срещата. 90% от залозите са за победа на Реал. Никой обаче не отписва шансовете на нашите да вкарат гол. 
 
Според залозите Кайсара има шанс да отбележи пръв, колкото и Гарет Бейл. Дали прогнозите ще се сбъднат – ще разберем само след няколко часа.
 
Повече за атмосферата преди мача –гледайте във видеото.