Къщата е с осем спални, 18 бани, конюшна, разкошна градина и парник

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас си купиха нов дом за 11,2 милиона долара в престижния квартал "Бедфорд хилс" в Ню Йорк,  съобщи в. "Мирър", цитиран от БТА.

 

Във великолепната къща двамата ще живеят с децата си Дилън и Карис, които са на 13 и 11 години. Тя е с осем спални, 18 бани, конюшна, разкошна градина и парник, тенис корт, два плувни  басейна, гимнастически салон и сауна. Гаражът е достоен за  колекционер на автомобили.  Интериорът е реновиран, като старинните детайли са запазени, но са добавени модерни елементи и оборудване.

 

Холивудската двойка се раздели пробно през август миналата  година, но в началото на тази година пак се събра. На 18 ноември двамата актьори ще отпразнуват 14-годишнината от сватбата си. Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас имат няколко общи имота - къща в зимния курорт Аспън, луксозен апартамент в Манхатън,  къщи в Уелс, където тя е родена, и на Бермудските острови,  където е израснала неговата майка. Миналата година те продадоха къщата си в Източна Англия за 7,5 милиона долара.