"За тези пари трябва да работя минимум 10 години", сподели Паско Георгиев от с. Радецки

Трима късметлии се озоваха на крачка от късмета в играта „На крачка от късмета“ на Национална лотария. Играта бе оспорвана, но победителят бе един. Даниел Зарев от град Перник си тръгна с чисто нов автомобил Citroen Elysee. Късметлията изпревари своите опоненти - Кръстьо Русков от град Пловдив и Николай Желязков от град София. След предаването Даниел сподели: „Щастлив съм, че спечелих колата и няма да се наложи да използвам кредит за закупуването на личен автомобил“.

 

Светослав Шулев и Николай Цонев взеха участие в играта „Сейфове“. Играта бе продължителна и оспорвана. Николай напусна играта, след като отвори първи два сейфа, които криеха знак „Х“. Натрупаните от него 11 000 лева трябваше да се разделят на половина и той си тръгна с печалба 5 500 лева. След предаването сподели, че винаги е вярвал в това, че ще вземе участие в ТВ играта „Национална лотария“. Николай е от Велико Търново. Там той е учител по история с 10 години стаж.

 

Във втори кръг на играта продължи Светослав Шулев. До този момент той бе натрупал 13 500 лева. Късметлията рискува и опита да утрои печалбата си до 40 500 лева. Първият опит на късметлията му донесе знак „Х3“. Следващите две предположения на Светльо не му донесоха късмет и той отвори два последователни сейфа със знак „Х“. Това означаваше, че напуска предаването с половината от натрупаната сума в първи кръг на играта - 6 750 лева. Светльо Шулев е от град Кюстендил, на 33 години, работи като таксиметров шофьор. 

 

50 000 лева ще променят живота на късметлия от село Радецки. Неговото име е Паско Георгиев. Той е на 56 години и се занимава с животновъдство. Един обикновен ден, Паско закупува билет „ЛОТО+“ от пощата в неговото село. Когато го изтрива не може да повярва на това, което вижда. Под числото 7 открива сумата от 50 000 лева. 

 

„За тези пари трябва да работя минимум 10 години и то сезонна тежка работа“, споделя късметлията. Той пожелава късмет на всички, които искат да са на негово място.

 

Нина Стойкова от град София и Самет Расим от с. Завет получиха чекове за печалбите си от  5000 лева от билета "ЛОТО+" в студиото на Национална лотария. Билетът „ЛОТО+“ отново бе повод за нечие щастие - Василка Гладийска от град Пловдив си тръгна с чек за 10 000 лева. Митьо Иванов от с. Паничерево получи чек за 5 000 лева, спечелени от билета „СБЪДНИ МЕЧТИТЕ СИ“. „ЛОТО ЗОДИАК“ изненада приятно Иван Цвятков от гр. Добрич с печалба 5000 лева.

 

Карта номер 34 определи Паулина Ангелова за късметлийката, която ще вземе участие в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Тя спря колелото на сума от 150 000 лева и бе време играта да започне. Младата дама натрупа 25 000 лева, след което направи и своето първо грешно предположение. След допитване до придружителите й, тя реши да рискува и да продължи играта си. Със следващия ход добави още 5 000 лева към печалбата си. Паулина реши, че сумата е достатъчна, за да я рискува и реши да прекрати своята игра. Тя си тръгна с печалба 30 000 лева и широка усмивка. С печалбата младата дама ще оправи свой дентален проблем и ще инвестира в бизнеса на приятеля си, в който участие взима и самата тя. За финал късметлийката пожела на всички, които искат да са на нейно място, да играят и да не се отказват.