Миролюба Бенатова представя: Ансамбълът по художествена гимнастика - от грешките до върха

В ДИКOFF на 9 ноември очаквайте:

 

Какво става в държавата? Една нетипична гледна точка върху скандалите, на които ставаме свидетели през последно време, от журналиста Григор Лилов.

 

Ева Найденова в едно от най-откровените си интервюта. За истинската любов, която дава сила да се превъзмогне всичко, за волята, с която се преживяват трудностите и се върви напред, за жертвите, които иска голямата сцена, и за любимия Гого. Всичко това пред Сашо Диков.

 

Люба Ризова на живо в студиото на ДИКOFF. Как изглежда телевизията отвътре, кои войни си заслужават да бъдат водени и какво коства да си изградиш име. Един искрен разговор за душата на журналистиката.

 

Миролюба Бенатова представя: Абсолютният отбор. Ансамбълът по художествена гимнастика - от грешките до върха! Златни момичета с лъвски сърца и истински повод за национална гордост.

 

Стажанта посреща новите министри и изпраща старите. Преди това проследи и всички етапи на преговорите. Как се роди вторият кабинет "Борисов"? Ексклузивни интервюта с главните действащи лица, въпроси, които никой не задава, и отговори, които няма как да се чуят другаде. Всичко това придружено със специалния коментар на журналистите Люба Ризова и Миролюба Бенатова.