След това е възможно временно повишаване мътността на водата

На 18 декември, четвъртък, във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Проф. Марко Семов” в ж.к. "Мусагеница" се налага спиране на водата от 9.00  до 21.00 часа на живеещите в района на ул. „Пловдивско поле”, ул. „Дървенишка река” и ул. „Проф.Марко Семов”, съобщават от "Софийска вода".

 

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Явор” в с. Лозен вода от 9.00  до 21.00 часа няма да имат и живеещите в района на ул. „Дъб”, ул. „Ясен”, ул. „Явор”, ул. „Бор”, ул. „Липа”, ул. „Кория”, ул. „Къси дол” в селото.

 

Във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. ”Незабравка” в ж.к. „Изток” в четвъркъ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 16.00 часа в района на ул. „Незабравка” - от ул. „Юрий Гагарин” до ул. „Николай Островски”, както и по ул. „Чарлз Дарвин” - от ул. „Академик Методи Попов” до ул. „Незабравка”.

 

На 18 декември заради разкриване на уличен водопровод на ул. „Държов дол” в Панчарево спират водата от 9.30 до 16.30 часа в района на ул. „Цар Иван Асен ІІ”, ул. „Димитър Благоев”, ул. „Грамада”, ул. „Тополите” от №24 до №36, ул. „Петров кладенец”, ул. „Лъката”, ул. „Ела”, ул. „Държов дол”, ул. „Теменуга”, ул. „Калина”, ул. „Еделвайс” и вилна зона „Бяла нива”.

 

Във връзка с подмяна на сградно-водопроводно отклонение до бл. 221 в ж.к. „Младост 2” се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 17.00 часа на живеещите в бл. 221, бл. 221А, бл. 222, бл. 230 и бл. 223.

 

В четвъртък вода няма да имат и в кв. „Вердикал” в Банкя от 10.00 до 22.00 часа. Това ще засегне живеещите по ул. „Методи Иванов”, ул. „Требето”, ул. „Стръмна”, ул. „Липа”, ул. „Нишава”, ул. „Окол”, ул. „Свилен Миланов”, ул. „Станислав Стратиев” и ул. „Перущица”.

 

Заради изграждането на уличен водопровод на ул. „Княз Борис І” в Банкя се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 22.00 часа на живеещите в района на ул. „Княз Борис І” - от ул. „Антим І” до ул. „Лутраки”, както и на ул. „Лутраки” и ул. „Отец Паисий”.

 

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Пиротска” в центъра на София се налага спиране на водата от 9.00  до 15.00 часа в района на ул. „Пиротска” - от ул. „Цар Самуил”  до бул. „Княгиня Мария Луиза”.

 

Във връзка с подмяна на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Адам Мицкевич” в кв. „Модерно предградие” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 часа на живеещите в района на ул. „Адам Мицкевич” - от бул. „Сливница”  до ул. „Връх Манчо”.

 

На 18 декември вода от 9.00 до 13.00 часа няма да имат и в ж.к. „Яворов” – в района на ул. „Страхил войвода” - от ул. „Цар Иван Асен ІІ” до ул. „Петър Делян”.

 

Във връзка с прекъсване на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Старата върба” в кв. „Кумарица” се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 14.30 часа живеещите в района на ул. „Иван Вазов”, ул. „Летец”, ул. „Хаджи Димитър”, ул. „Искърско дефиле”, ул. „Банска”, ул. „Зенит” и ул. „Стое Джуров”.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.