Любимите персонажи от продукциите на Viasat Nature оживяват в центъра на столицата

Екипът на Viasat Nature направи специална изненада за всички свои зрители в навечерието на най-семейните празнични дни. Каналът, част от портфолиото на „Нова Броудкастинг Груп”, има нестандартен коледен подарък за софиянци, с който любимите персонажи от продукциите от ефира на медията оживяват в центъра на столицата.  

 

Благодарение на Viasat Nature в Княжевската градина на София има 10 нови пейки във формата на различни животни. Те са изработени от група млади артисти от дървени палети, получили втори живот и предназначение. Така броени дни след Коледа на мястото на старата зоологическа градина, пред паметника на Съветската армия, се появи най-новият кът за отдих за малки и големи. 

 

"Viasat Nature е канал за природата и животинския свят, насочен към цялото семейство. Сигурни сме, че всяка от продукциите, излъчвани по него, разказва собствена вдъхновяваща история, както и че всеки от нас има нужда да чуе и види тази история на живо – в контакт с природата. Решихме този специален кът за отдих да бъде подаръкът на Viasat Nature за Коледа, защото какво по-важно от това едно семейство да бъде заедно, по-близо до природата”, коментира Маринела Димитрова, директор „Разпространение и нови медии” в "Нова Броудкастинг Груп”.

 

В рамките на няколко дни зрителите също имаха възможност да се включат в изработката на пейките по нестандартен и креативен начин в специална игра на Facebook страницата на канала. 

 

Част от пейките разгледайте в галерията ни!