И защо една българка даде два милиона лева за един филм?

На 22 февруари в предаването ще видите режисьора Максим Генчев, майката на убития в Лясковец командос Емил Шарков - Ваня Рибчева, Маги и Кремена Халваджиян, Татяна Дончева, затворника Маникатов в разговор с Миролюба Бенатова и Стажанта със специалния коментар на Андрей Слабаков

 

Режисьорът на скандалния филм за Васил Левски Максим Генчев в студиото на Дикоff. За идеята, идеала и какво разгневи цял един народ? И защо една българка даде два милиона лева за един филм?

 

Ексклузивно! Майката на убития командос в Лясковец Емил Шарков проговаря за пръв път пред телевизионна камера. Разказ за подменената истина, излъганото доверие и липсата на справедливост. Една майка търси отговори.

 

Маги и Кремена Халваджиян отварят вратите на дома си за екипа на Дикоff. Една телевизионна приказка за ценностите, конкуренцията, любовта и правилата на играта.

 

Говори острият език на българската политика – Татяна Дончева. След конгреса в студиото на Сашо Диков. За хаоса в държавата и има ли светлина в тунела.

 

Миролюба Бенатова представя: Хероиновият бос на Югозапада. Затворникът Маникатов от първо лице – за отвличането, срещата с Наглите и отминалите времена на групировките.

 

Стажанта пита. Те отговарят. Ще фалира ли правителството и къде е Държавата? Специален коментар без опорни точки от Андрей Слабаков.

 

Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис.