Не пропускайте първите звездни преобразявания в шоуто в момента по Нова

Звездите в „Като две капки вода” са готови за първите си преобразявания в шоуто в момента по Нова. Нощта на първите превъплъщения внася и първите големи вълнения сред участниците.

„Чувствам се много интересно и ми е изключително любопитно как ще изглеждам в образа на Прея. За първи път преживявам промяна в женски образ и то в изпълнение на цяла песен”, коментира Ненчо Балабанов. Криско определи като интересен първия си образ Pitbull. „В песента освен на английски, се пее и на испански – превключването е малко трудно, но не смятам, че това ще ми попречи”, обясни той. 

„Бях оставил в миналото изкуствените мигли, лещите и дамските обувки. Сега ще ми се наложи да се преобразя отново като жена, но не за коя да е, а за Примата на българската музика – Лили Иванова”, коментира предизвикателството си Азис.

„Денонощно гледах и слушах Йорданка Христова. Опитах се максимално да се слея с нея. Нямам опит на сцена и всичко това е ново за мен”, заяви Джуджи броени часове преди шоуто. На сцената Нона Йотова ще се представи като любимата си изпълнителка Indilla. „Песента има специфичен стил, а и френският си беше нелека задача, но в момента, в който разбрах какво се пее в нея, ме спечели още повече”.  

„Ще се превърна в корееца PSY и гарантирам, че ще бъда абсолютно неузнаваем”, заяви Филип Аврамов-Фицата. „Ще трябва да мисля за текста и, разбира се, за танците, които са доста динамични”, добави той. 
 
Милена Маркова - Маца определя задачата си за изпълнение на Шърли Беси „като изключително интересна не само като глас, но и като присъствие. Надявам се уменията от актьорската игра да ми помогнат за пресъздаването на образа на тази велика певица”, коментира Маца.  

„Исках да опитам с мъжки образ и съм супер щастлива, че ще се превъплътя в истинска рок легенда. Това е любимият ми стил музика, а самият Фреди Меркюри е един от моите фаворити”, заяви Жана Бергендорф. „В името на сполучливите превъплъщения съм готова да не спя дни наред”, добави победителката във втория сезон на X Factor.
 
Не пропускайте шоуто „Като две капки вода” в момента по Нова.