Така руската ракета №1 коментира загубата си на турнира Porsche Tennis Grand Prix в Щутгарт

Първата руска ракета Мария Шарапова сподели, че понякога трудно се възпира да счупи ракетата си в земята при негативен резултат или развой на мача, пише БГНЕС.

 

Рускинята бе поставена под №1 и се бореше за четвърта поредна титла на турнира Porsche Tennis Grand Prix в германската столица на марката луксозни спортни автомобили Щутгарт. 

 

Снощи обаче гаджето на българската ракета №1 Григор Димитров напусна надпреварата още във втори кръг след поражение от Ангелик Кербер. Кербер се наложи над рускинята с 6-2, 5-7, 1-6, записвайки първа победа над тенисистка от топ 2.

 

"Понякога има мачове, в които ми се иска да строша ракетата, но успявам да се овладея. Сигурно не искам да разстройвам спонсорите, те ми предоставят не чак толкова много ракети на сезон”, признава Мария.

 

Споделя, че все пак ѝ се налага да изразява своята ярост „с други методи”. „Тази година дадох шанс на някоя друга тенисистка да спечели автомобила. Мисля, че това говори добре за мен", пошегува се Шарапова.

 

Както писаха медиите у нас и по света, Мария подари едно возило марка Porsche, на която е официално рекламно лице, и на Гришо, с когото ходят от миналата година.