Не пропускайте Тейлър Лаутнър, Сигорни Уивър, Алфред Молина, Руни Мара и Джъстин Тимбърлейк във филмите по Нова тази вечер

Звездните актьори Тейлър Лаутнър, Сигорни Уивър, Алфред Молина, Руни Мара и Джъстин Тимбърлейк са главните герои в съботната кино вечер по Нова. 

Кино маратона открива екшънът „Отвлечен” от 20.00 ч., в който Нейтън Харпър (Тейлър Лаутнър) открива, че целият му живот е умело изплетена лъжа, за да скрие нещо загадъчно и опасно. Когато попада на своя детска снимка в уебсайт за изчезнали лица, се сбъдват най-мрачните му страхове. Сглобявайки частите от истинската си самоличност, той е взет на прицел от екип обучени убийци, които го принуждават да бяга с единствения човек, на когото може да вярва.

След динамичните обрати в „Отвлечен”, кино щафетата продължава с премиерния филм „Социалната мрежа” от 22.10 ч. с участието на Джеси Айзенбърг и Руни Мара. Лентата на режисьора Дейвид Финчър разказва историята за създаването на социалната мрежа Facebook от харвардския студент Марк Зукърбърг, когато той е само на 19 години. Невероятният успех на социалния експеримент обаче не само води до съдебен процес срещу негов близък приятел, но и се превръща в част от нашия живот. 

Не пропускайте филмите тази вечер - „Отвлечен” от 20.00 ч. и „Социалната мрежа” от 22.10 ч. по Нова.