NIK спечелиха купата на Празничните герои в благотворителното състезание по картинг

В първия благотворителен турнир по картинг на Holiday Heroes, част от поредицата „Спортувай с мисия”, NIK спечелиха купата на Празничните герои. В надпреварата се включиха представители на социално отговорни компании и много популярни лица, сред които водещият на „Здравей, България” по Нова Павел Владимиров, Елеонора Манчева, Александра Жекова, Лео Бианки. 

Събитието откри Росица Томова, мениджър на Holiday Heroes. Най-добрите в света на автомобилните и моторните спортове в България бяха ментори на отборите. Николай Върбицалиев, първият български пилот участник във Формула БМВ и шампион на България по картинг, както и домакин на събитието, беше ментор на отборите на NIK и SBTech. Осемкратният рали шампион на България Димитър Илиев пое отборите на TELUS International и Lidl. OpenIntegra и отборите на Посланиците на Holiday Heroes отидоха при Ангел Караньотов - четирикратен европейски шампион по супермото. Жребият отреди четирикратният рали шампион на България Крум Дончев да е ментор на отборите на Епам и Vivacom.

Какво споделиха победителите след състезанието вижте във видеото тук.

От Holiday Heroes издават, че организирането на благотворителни турнири продължава и през лятото. Предстоят турнири по футбол, мини голф и волейбол, като повече информация ще откриете в сайта http://holidayheroes.bg.