Националната лотария превръща обикновени хора в милионери

Неочакваният подарък от съдбата - 1 510 000 лева, изненада 29-годишната Ралица Димитрова от Ботевград, която от малка обичала да предизвиква късмета, хвърляйки монети във фонтаните. „Но такъв късмет не съм си представяла и в най-смелите ми фантазии”, коментира развълнувано тя при новината, че печели джакпота в играта „Лото 6 от 47” от 1 510 000 лева, включващи къща и спортна кола. Тя отправи и специално пожелание от ефира на Нова телевизия към феновете на Националната лотария: „Желая на всички много късмет, да участват и да печелят!”.

Ралица е най-новият милионер на България, който има изключителния шанс да промени напълно живота си и да сбъдне всичките си мечти. Как се спира на щастливата шестцифрена комбинация? Винаги маркира едни и същи числа. Нейната формула е лесна – това са любимите й числа и рождени дати на близките й. Щастливата комбинация Ралица попълва рано сутринта на 21 април 2015 г., на път за работа, минавайки през Lafka, където купува сутрешното си кафе и решава да опита късмета си в игрите на Национална лотария.

Така за по-малко от месец късметът на два пъти се усмихна на фен на „Лото 6 от 47”, a Националната лотария за пореден път доказа, че променя човешките съдби и превръща хората в милионери. Новината за втора шестица в играта дойде, по-малко от месец след като двамата късметлии - близнаците от с. Микрево, удариха големия джакпот от 1 920 000 лева, познавайки печелившите шест числа в тегленето от 24 март. С този прецедент, 2 шестици за по-малко от месец, размерът на раздадените печалби нарасна значително - 5 085 775 лева само за 31 дни.

Още по-внушителен е общият размер на сумите, спечелени в Националната лотария. 59 314 615 лева са раздадените печалби от началото на годината, като само за последните 31 дни сумата възлиза на 21 223 799 лева. Любопитна е и цифрата на раздадените печалби средно за 1 ден - 684 639 лева, изчислена на база печалбите през последните 31 дни.

Джакпотът на „Лото 6 от 47” вече е презареден с чисто нов милион, включващ къща и спортна кола, и още днес може да бъде спечелен. 

Лото игрите на Национална лотария - „Лото 6 от 47”, „Лото Спорт”, „Лото 2”, „Лото 3” и „Лото 4” може да играете в търговска верига Lafka, в избрани бензиностанции на Петрол и Шел, избрани каси на EasyPay и FastPay, както и в Лото пунктовете на Национална лотария.