Гледайте двубоя тази вечер от 18.45 ч. на живо по Diema Sport, както и на платформата Gong Play

Левски посреща шампионите от Лудогорец днес от  18.45 ч. на стадион „Георги Аспарухов“ в реванша от полуфиналите на турнира за Купата на България. Двубоят ще се излъчва на живо по Diema Sport, както и на платформата Gong Play. Пълен стадион очаква футболистите на Левски и Лудогорец, а в „синия“ лагер се надяват подкрепата от трибуните да даде криле на играчите водени от треньора Стойчо Стоев.

Левски направи 0:0 срещу Лудогорец в Разград в първия мач на 8 април и сега ще гони победата като домакин. Мнозина определят двубоя като шанс за спасение на сезона на Левски, а евентуален успех несъмнено отваря вратите пред „сините“ за евроучастие догодина. На финала в турнира за Купата на страната вече чака Черно море, но победителят от битката днес, определено ще е фаворит в предстоящия мач за трофея. Какво споделиха треньорите на двата тима преди срещата, може да прочетете на сайта Gong.bg.

Има ли сили Левски да преодолее Лудогорец по пътя към така желаната Купа на България и евентуално евроучастие? Отговорът на този въпрос ще е ясен след броени часове – тази вечер от 18.45 ч. на живо по Diema Sport, както и на платформата Gong Play. По време на срещата не пропускате възможността да гласувате на Gong.bg, за да определите Играч на мача.

Снимка: БГНЕС