Жана Бергендорф взриви публиката на "Като две капки вода"

 

Залата на "Като две капки вода" беше взривена от аплодисменти по време на изпълнението на Жана Бергендорф. Въпреки здравословните проблеми с гласа, Жана направи незабравимо изпълнение с микс на Бионсе. 

Още по темата

 

„Беше невероятна!“, сподели възхитеният Фънки, който бързо добави, че Жана трябва да вземе мерки за гласа, който е истинска дарба.

 

„Критикувал съм те за танците, но днес наистина имаше живот на сцената по време на изпълнението ти“, добави Магърдич, който акцентира на успешното представяне на хореографията. 

 

Похвала получи и Джуджи, която създаде незабравим празник на сцената с песента „Честит Рожден Ден“. Усмихнатата водеща получи не само похвали от журито, но и поздравления от самата Мая Нешкова: “Гордея се с моята дубльорка и съм сигурна, че ще разделим всенародната любов!“.

 

Криско се превърна в Ирина Флорин, а Нона получи адмирации за музикалното изпълнение на Майкъл Джексън.

 

Азис изпълни най-големия хит на Стиви Уондър, който беше и най-силното му изпълнение за сезона според Милица Гладнишка. "I just want to say I love you" донесе и победа на Васил в края на вечерта.

 

Ненчо пя със суинг, което получи определението „брилянтно“, а Фицата се превърна в кокетка с образа на Нети и нейната песен „Луната спи“, опитвайки дори да пее докато хапва зелена ябълка на сцената. Маца пък представи тембърът на Шер до съвършенство.