Третият епизод навлиза в тъмните корупционни схеми в община на малък град близо до София

Третият премиерен епизод от поредицата „Съдби на кръстопът: крими” този четвъртък навлиза в тъмните корупционни схеми в община на малък град близо до София.

 

В опит да спасят своята дъщеря от влиянието на опасен бизнесмен, семейство Виткови се натъкват на престъпни схеми, касаещи точно кмета на общината. Кметът се оказва замесен в тъмните, нелегални сделки с бизнесмена Георги Генчев, който се опитва да оплете в мрежите си дъщерята на Виткови. 

 

Младият мъж демонстрира висок стандарт и самочувствие, които според слуховете се дължат на неговия съмнителен бизнес. Проблемите не подминават и останалите съседи, когато той се нанася в апартамента на последния етаж. Заради шума, крясъците и непрестанните нощни купони съседите се обръщат към полицията, но жалбите им не водят до никакъв резултат заради тесните връзки на криминално проявения мъж с представители на властта.

 

Силно притеснени за дъщеря си Ема, нейните родители започват да шпионират младия бизнесмен и се натъкват на все по-притеснителни и дори опасни факти от неговия живот. Така, без да иска, семейството разкрива сериозна престъпна схема, но над Генчев определено има политически чадър, който успешно го пази. В дома на Виткови предстоят драматични обрати, които променят живота им изцяло. 

 

Не пропускайте третия премиерен епизод на „Съдби на кръстопът: крими” този четвъртък, 21 май, от 20.00 ч.