Разговор със Саня Армутлиева за звездите на сцената на музикално шоу №1

„Всички членове в журито сме приятели - познаваме се и работим от много години”, заяви Саня Армутлиева в ефира на „Здравей, България” по Нова. Саня Армутлиева е част от великолепната четворка в предстоящия сезон на X Factor, като заедно с нея на съдийската скамейка ще бъдат Магърдич Халваджиян, Люси Дяковска и Криско. „Журито трябва да има сетива за всеки участник - дори в кандидатите, които носят притеснение и страх, да усети какво се крие отвъд”, обясни още тя. 

„След третия сезон на X Factor подписахме договори с четирима финалисти - Славин Славчев, Михаела Маринова, Невена Пейкова, братята Пламен и Иво Добреви. Изключително много вярвам и в четиримата”, подчерта Саня Армутлиева. Според нея всеки артист трябва да носи компилация от много качества, като голяма част от успеха зависи от тях самите. „При тези артисти и при артистите изобщо характерът е по-важен от таланта”, отбеляза още тя. 

Саня Армутлиева даде пример с големи звезди, чиито успех е свързан именно със сцената на музикално шоу №1 в света. Рафи е един от най-успешните артисти в България, който продължава кариерата си с много активни ангажименти. В момента той записва и планира ново парче, предстои и голямо турне. 

Жана Бергендорф категорично е един от най-интересните артисти на българската музикална сцена. „Няма такъв глас, няма такова лице, няма дори такава екстравагантна чувствителна личност”, обясни Саня Армутлиева. „Това, което я спасява и начинът, по който тя се възстановява, е музиката”, коментира тяпубликациите в медиите след битовия скандал със звездата. „Жана е изключително ангажирана, като в момента записва уникално парче с Моисей. Да, ще я видим на сцената на X Factor с проекти, които истински ще ви очароват”, подчерта още Саня Армутлиева.

Във видеото тук гледайте целия разговор от „Здравей, България” по Нова.