Нова порция чекове с големи печалби раздаде Рая Пакова и тази седмица

Водещата на Национална лотария Рая Пакова посрещна 12 нови щастливци, на които връчи чекове за големи печалби. 

Първият топ късметлия е Владимир Йорданов от София, който си е спечелил апартамент за 100 000 лева от билета „Мечтаният дом”. „Звучи някак невероятно. Едно билетче да ти донесе толкова голяма печалба и най-вече радост”, казва Владимир. Вторият топ късметлия е Калин Божинов от Пловдив, който си е спечелил 100 000 лева от билета „Лото +”. Калин работи като асансьорен техник в Италия, а печелившият билет получил като подарък от съпругата си за тяхната 20-та годишнина. „Това е най-хубавият подарък, който можеше да ни се случи. Винаги съм имал мечтата всички да се съберем и да заживеем заедно, а печалбата от Национална лотария ще ни помогне да сбъднем тази мечта”, споделиха Калин и неговата съпруга. 

Билет „Кеш х 20” е късметлийски за Даниел Динков от Пловдив, като му донесе 10 000 лева. Дичко Георгиев от Добрич също получи чек за 10 000 лева печалба, но от билета „Златната 7”. 

Галина Иванова от село Кошаре пък се сдоби с чек за 5 000 лева благодарение на „Кеш х 10”.  Чек за 5 000 лева получи и Станимир Иванов от София с „Кеш х 20”. Билетът „Лото+” уреди с чекове за по 5 000 лева Кольо Стоянов от Бургас и Ивайло Димитров от Варна. Силвия Тарбанова от Пловдив получи също чек за 5 000 лева печалба от „Лото Зодиак”, а Нели Попова също от Пловдив е с 5 000 лева по-богата благодарение на „Лото+”. Виктория Младенова от Видин получи чек за 5 000 лева печалба от „Кеш х 10”, а Стоян Спиров от Русе си е спечелил 5 000 лева от билета „Monte Carlo Рулетка”.

Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.