Гледайте романтичната драма „Наследството” в неделя от 10.00 ч. по Нова.

Романтични спомени и неразкрити чувства очакват зрителите в романтичната драма „Наследството” в неделя от 10.00 ч. по Нова.

Филмът разказва за трима неразделни приятели от детинство – Свен, Елин и Йонас, чиито пътища се разделят, когато порастват. Години по-късно Елин и Йонас се събират по тъжен повод – погребението на Свен. Двамата с изненада научават, че той ги е определил за наследници на своята голяма екоферма. Но пречките да изпълнят неговата воля не са малко. Йонас е рали пилот и спонсорите му го притискат да участва в поредното  състезание, а Елин има ревнив съпруг, чиято аптека управлява.Елин и Йонас се разкъсват между живота си в града и желанието да изпълнят последната желанието на Свен и да поемат неговата ферма. Двамата не се чувстват щастливи от случващото се около тях и се събират отново в китното имение, където ще се отдадат не само на спомени, но и ще преосмислят и своя живот в момента.

Дали няма да разкрият и някои неща за себе си, които не са забелязали в миналото им? Отговора в романтичната драма „Наследството” в неделя от 10.00 ч. по Нова.