Гледайте семейната комедията „Хижата” от 12.30 ч. и романтичната комедия „Пожелай си този ден” от 14.15 ч. по Нова

Две филмови премиери, изпълнени със смях. забавни ситуации и житейски уроци очакват зрителите в неделния следобед в ефира на Нова.

От 12.30 ч. съдбата ще сблъска звездата от хитовата кино поредица „Завръщане в бъдещето” Лиа Томпсън със злия герой от „Кралят на скорпионите” Стивън Бранд в семейната комедия „Хижата”. Двамата ще влязат в ролята на самотни родители, които се отправят на почивка с децата си, но техните семейства се оказват под един покрив след допусната грешка от страна на туристическата агенция. Всеки трябва да направи компромис и да сподели хижата с останалите или всички ще провалят лятната си почивка. Дали с времето двете семейства ще успеят да надмогнат различията и да се сприятелят?

От 14.15 ч. звездата от сериала „Ориндж Каунти: Кварталът на богатите” Отън Рийзър ще се окаже въвлечена в любовен триъгълник, от който ѝ е трудно да се измъкне, в романтичната комедия „Пожелай си този ден”. Рийзър влиза в ролята на Джаклин - млада архитектка на крачка от сватбения олтар, изпълнена с несигурност относно бъдещето и брака си. Сватбеният й ден се превръща в истински кошмар. За щастие булката намира помощ в лицето на брата на младоженеца и се изправя лице в лице с най–големите си страхове. В крайна сметка тя разбира за какво наистина мечтае и оценява важните неща в своя живот. 

Не пропускайте да се посмеете със семейната комедията „Хижата” от 12.30 ч. и романтичната комедия „Пожелай си този ден” от 14.15 ч. по Нова.