Българският боксьор се подготвя за предстоящия си мач през септември

Треньорът на Кубрат Пулев Ули Вегнер заяви, че неговият състезател може да спечели световната титла. Българският боксьор се подготвя за предстоящия си мач през септември. Съперникът на Кобрата обаче все още не е ясен, съобщава Gong.bg 

Още по темата

 

"Вярвам на Кубрат. Той ме прие и двамата работим много добре заедно. Убеден съм, че Пулев може да спечели световната титла в тежка категория и това е нашата обща цел”, заяви Ули Вегнер.

 

Специалистът, превърнал имена като Свен Отке, Маркус Байер, Артур Абрахам и Сесилия Бракус в шампиони на планетата, от февруари работи здраво, за да види до тях и Кубрат Пулев.

 

"Наясно съм, че понякога дори боксьорите ми се уморяват от мен самия, но единственото, което целя, е да няма нито капка пропилян талант. Талантът трябва да бъде реализиран винаги на 100 процента. Просто моите боксьори трябва да бъдат най-добрите в света и те са именно такива", коментира Вегнер.

 

Билетите за дългоочакваното завръщане на Кубрат Пулев на ринга вече са в продажба. На 26 септември в Берлин Кобрата ще се боксира за първи път след атаката на световната титла срещу Владимир Кличко преди осем месеца.