Сред гостите в „Комбина” тази неделя от 16.00 ч. по Нова ще бъде и министър Лиляна Павлова

В „Комбина” тази неделя по Нова централен гост е харизматичната водеща Гала. Пред Лора Крумова и Галя Щърбева емблемата на Нова телевизия и предаването „На кафе” ще разкрие кои са върховете и спадовете в живота й, достойнствата и недостатъците на нейния характер, както и каква е цената на добрата кариера за една майка.   

Сред гостите в студиото ще бъде също министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, която ще разкаже за въвеждането на безплатно мобилно приложение за актуалната пътна обстановка у нас. Министърът с най-висок рейтинг след Бойко Борисов ще отговори на въпроса дали държавата е за основен ремонт.

Краси Боев тази седмица се среща с изпълнителя Милко Калайджиев. Той ще покаже живописното село Мезек, прочуто с винарските си изби, което крие и уникални археологически паметници на културата. Калайджиев ще разкаже и как празнува рождения си ден с цял Свиленград, защото празникът му съвпада с традиционния местен панаир.

В рубриката „Къси разкази” Мария Йотова ще представи разказ за съдбата на един млад човек, който претърпява пълна трансформация. Неговата история дава отговор на въпроса дали затворът може да превъзпита и как от дилър на дрога се става световно известен програмист. 

Свидетел на двете Световни войни, ветеранът на българската журналистика Петко Бочаров ще гостува на Лора Крумова и Галя Щърбева. Изправени ли сме пред прага на Трета световна война, коя е най-голямата опасност за България от бежанския поток и наистина ли Европа си отива – тези и още въпроси в студиото на „Комбина” с Петко Бочаров.

В рубриката на Надя Узунова „Хвани ме, ако можеш” на детектора застава Божидар Димитров. Професорът ще отговори има ли вампир в Созопол, колко е светена водата в Плиска и докъде ще доведе миграцията на народите.  

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми в студиото на „Комбина” тази неделя от 16.00 ч. по Нова. За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на „Комбина”.