Гледайте най-щедрото предаване в българския ефир и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Тази седмица водещите на Национална лотария Захари Бахаров и Рая Пакова отново посрещнаха  десетки късметлии. Освен участниците в телевизионните игри тази седмица на сцената на предаването имаше още 20 щастливци, които получиха своите награди.

Най-голямият сред тях се казваше Лилия Димитрова. Тя е спечелила ТОП печалба от билета „Лото 6 то 47“, а именно – спортен автомобил на стойност 100 000 лева. Пред Лилия стоеше изборът – да задържи този страхотен немски автомобил или да вземе неговата парична равностойност. Тя избра парите и си тръгна от студиото на Национална лотария със 100 000 лева по-богата. 

Чекове за печалби в размер на 100 000 лева получиха още две дами. Първата участничка се казва Радостина Великова от град Разград. Късметлийският билет за нея е бил „Златните Пирамиди“. Втората участничка еФанка Пехлинова от град София, която е играла с билета „Лото +“ и също си е спечелила 100 000 лева.

Тодорка Стоянова от град Добрич получи чек за 20 000 лева, също спечелени от билета „Лото +“. 10 000 лева от билета „Златната 7“ си е спечелил Калоян Илиев от град Търговище . Николинка Ненова от село Караманово получи чек за 10 000 лева. Късметът й се е усмихнал с билета „Лото +“. Чек за 10 000 лева спечелени от билета „КЕШ х50“ получи Виолин Димитров от град София. Мария Маджурова от село Кулата също е спечелила 10 000 лева, но от билета „Златната 7“. Недялка Иванова от село Дряновец е заложила на билата „Златната 7“ и не е сбъркала. Тя получи чек на стойност 5 000 лева. Василка Манчева от град Благоевград е играла „Лото Спорт“ и е спечелила 5 000 лева. Билетът „Лото +“, познат още като „детелинките“ е донесъл на Васко Генков от село Бенковски печалба от 5 000 лева. Освен страхотни немски автомобили, билетът „Лото 6 от 47“ раздава и страхотни парични печалби. В това се е убедила Мариана Гечева от град Мизия, която е спечелила 5 000 лева. Златка Седянкова от град Девин е опитала късмета си с билета „Златните пирамиди“ и си е спечелила 5 000 лева. Билетът „Лото Зодиак“ е донесъл печалби в размер на 5 000 лева на четирима късметлии. Това са Диана Христова от град Свиленград, Мария Янакиева от град Хасково, Ясен Котов от град Варна и Генади Вълчев от с. Дренов. 5 002 лева от играта „Лото Спорт“ е спечелил Пантелей Пантелеев от град София. Последните две участнички, които получиха чекове за своите печалби бяха Цена Джагарова от град София и Албена Димитрова от град Варна. Късметлийският за тях билет е бил „Златната 7“. Водещата Рая Пакова връчи и плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Теодора Занчева от село Патриш, която бе поредният изтеглен участник от жребиите.

Вие имате шанс да запишете името си в дългия с писък от късметлии спечелили от. Не пропускайте да проверите своя късмет в игрите на Национална лотария. Гледайте най-щедрото предаване в българския ефир и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.