Диана Найденова временно паркира колата на рубриката "Карай направо" и влиза в студиото на "Събуди се"

От този уикенд "Събуди се" отваря "Челюсти". Диана Найденова възражда рубриката за спорове, в която ще бъдем свидетели на крайни мнения и словесни дуели по най-важната тема от седмицата. Тази неделя спорът е по темата, която блокира държавата, „Справедлив ли е протестът на полицаите?“. Очаквайте интересни събеседници от двете страни на спора. Те ще кръстосат думи за това дали полицаите трябва да запазят заплащането и привилегиите си, кога и как някои от тях ще спрат да вземат рушвети и кога полицията ще започне наистина да ни пази. 

 

Всички зрители ще могат да участват с мнение на Facebook страницата на „Събуди се“ по време на предаването. 

 

"Челюсти“ е първата авторска рубрика на Диана Найденова, която тя стартира в ефира на Дарик радио преди 10 години, а след това форматът прерасна в телевизионен вариант. 

 

"Челюсти" е любимото ми дете. Аз много исках предаване, в което да се сблъскват различни гледни точки", сподели Диана Найденова.

 

След силната политическа есен колата на „Карай направо“ ще зимува в гаража. Уникалният формат продължи над година – от предсрочните парламентарни избори през 2014 до местните избори преди седмица. 

 

"Това не значи, че при следващи избори няма да натиснем отново здраво газта", допълни Диана.