Гледайте култовата екшън-фантастика на Люк Бесон „Петият елемент” тази вечер от 22.15 ч. по Нова

Брус Уилис  и Мила Йовович ще спасят света в култовата екшън-фантастика „Петият елемент” тази вечер от  22.15 ч. по Нова. Прочутата лента на Люк Бесон беляза фантастичния жанр с историята за стихията, която ще промени света, чието философско послание някои сравняват с поредицата „Междузвездни войни”.

„Петият елемент” разказва за голяма заплаха за съществуването на Земята в бъдещето. На всеки 5 000 години се отваря врата между измеренията. И докато в нашето измерение се намира вселената с всички познати многобройни форми на живот, то в другото съществува елемент, който не е направен от земя, въздух, огън или вода, а от антиенергия. Този пети елемент, който представлява безкраен мрак, чака търпеливо възможност да унищожи живота, който познаваме. На всеки 5 000 години вселената се нуждае от герой, а да се намери такъв през XXIII век в Ню Йорк е много трудна задача. Още повече когато петият елемент приеме образа на красива жена…

Не пропускайте развръзката в  „Петият елемент” в култовата екшън-фантастика „Петият елемент” тази вечер от  22.15 ч. по Нова.