Часове преди Нова година кино маратона открива романтичната комедия „Коледна бъркотия” от 12.30 ч. по Нова

В навечерието на Нова година нова доза забавления и добро настроение очаква зрителите с празничната филмова програма следобед по Нова. Забавният кино маратон започва в 12.30 ч. с романтичната комедия „Коледна бъркотия”. 

Забавленията продължават в 14.10 ч. с приключенската комедия „G-FORCE: специален отряд”, която разказва за за най-новото изобретение на секретна правителствена програма за обучение на животни в шпионаж. Въоръжени с най-модерното шпионско оборудване, няколко отлично тренирани морски свинчета откриват, че съдбата на света е в техните лапи. 

Кулминацията във филмовия следобед ще настъпи в 16.00 ч., когато е време за анимацията „Аз, проклетникът”. Докато Гру живее тайно в предградията заедно със странни малки същества, той не спира да крои своите злодейски планове. Намеренията му обаче срещат пречка в лицето на три момиченца, които приемат Гру за свой потенциален татко. 

Не пропускайте филмите следобед – „Коледна бъркотия” от 12.30 ч., „G-FORCE: специален отряд” от 14.10 ч. и „Аз, проклетникът” от 16.00 ч. по Нова.