Не пропускайте епизода на хитовата крими поредица тази вечер от 21.00 ч. по Нова

В премиерния криминален сериал „Черният списък” по Нова всички сили са съсредоточени в издирването на къртица във ФБР. Междувременно в епизода тази вечер Елизабет „Лиз” Кийн разкрива изненадваща връзка между сериен убиец, познат като Добрият самарянин, и неговите жертви. И докато той се насочва към следващата си цел, Лиз разбира, че всички жертви са лекувани в болници, където е дежурил като сестра.

Същевременно Реймънд „Ред” Редингтън методично открива хората, замесени в опита за неговото убийство. С какви разкрития се сблъскват Лиз и Ред? И ще успеят ли да спрат Добрият самарянин, преди да е станало твърде късно? Отговорите в 11-ти епизод на „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. 

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук