Ред е на път да направи нови разкрития за съпруга на Лиз в епизода на премиерния сериал тази вечер от 21.00 ч. по Нова

В премиерния криминален сериал „Черният списък” по Нова Реймънд „Ред” Редингтън и Елизабет „Лиз” Кийн тръгват по следите на умопомрачен убиец. В епизода тази вечер двамата ще разкрият, че престъпникът е измислил хитър и извратен начин да избегне правосъдието, като кара безнадеждно болни хора да убиват вместо него.

Междувременно Ред признава на Лиз, че следи действията и движенията на съпруга ѝ Том, откакто е влязъл в живота ѝ. Тя настоява Ред да ѝ помогне в разследването и изобличаването на на съпруга ѝ, но Ред я убеждава да продължи да се преструва, за да разплетат плана му. Ще успеят ли двамата да заловят социопата убиец? И какво ще разкрият за самоличността на Том? Гледайте 18-ти епизод на „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук