Не пропускайте хитовата екшън-фантастика с Брус Уилис и Джоузеф Гордън-Левит тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Брус Уилис и Джоузеф Гордън-Левит ще се впуснат в преследването на живота си в премиерната за българския ефир хитова екшън-фантастика „Looper: Убиец във времето” тази вечер от  20.00 ч. по Нова. Гордън-Левит е и продуцент на отличената с 15 награди лента, която критиците определят като ново явление в съвременната фантастика. Причината за успеха на филма е историята, която е дело на режисьора Райън Джонсън, чийто сценарий е номиниран за наградата на Гилдията на сценаристите в Америка.

Действието се развива през 2072 година, когато пътуването във времето е реалност, но е незаконно и достъпно само на черния пазар. Група наемни убийци, наречени loopers, работят за могъщ престъпен синдикат. Босовете изпращат мишената назад във времето и задачата на looper-а е да я намери, застреля и да се отърве от тялото. Жертвата изчезва от бъдещето и looper-а се освобождава от труп, който на практика не съществува. Чиста и ефикасна система, стига да не допуснеш някой да се изплъзне. Джо (Джоузеф Гордън-Левит) е опитен looper, който преследва жертвите си в паралелната вселена на тяхното минало, където ги унищожава още преди да са станали достатъчно силни, за да му се противопоставят. Всичко върви добре, докато следващата мишена не се оказва неговото собствено „Аз”…

Не пропускайте развръзката в премиерната за българския ефир хитова екшън-фантастика „Looper: Убиец във времето” тази вечер от  20.00 ч. по Нова.