Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra

Най-интересните спортни събития отново имат запазено място тази неделя в ефира на Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, част от пакета Diema Extra. Мега дербито на 22-рия кръг във Висшата лига на Англия между Ливърпул и Манчестър Юнайтед е спортната кулминация в програмата на  Diema Sport  днес от 16.05 ч., която феновете могат да проследят на живо в HD качество. Тази среща ще е второто голямо изпитание за треньора на „мърсисайдци" Юрген Клоп след двубоя срещу Арсенал в сряда. Двубоят е изключително важен за Клоп, след като малко по-рано тази седмица той призна, че е имал предложение да поеме Ливърпул. Положението на колегата му Луис ван Гаал също не е много добро, въпреки че до момента той успява да запази поста си. Статистиката от последните пет мача е в полза на „червените дяволи", които имат четири победи и една загуба.

Diema Sport HD ще зарадва феновете на английския футбол и с двубоя между Стоук Сити и Арсенал, който ще излъчи пряко от 18.15 ч., а феновете на качествения баскетбол ще могат да проследят от 22.30 ч. в ефира на канала срещата между Минесота Тимбъруулвс и Финикс Сънс от Националната баскетболна aсоциация. Diema Sport 2 пък ще предложи на футболните фенове възможността да видят представянето на Димитър Бербатов в мача на гръцката Суперлига между ПАОК Солун и Верия, който ще започне в 17.15 ч., а почитателите на френския футбол ще могат да гледат на живо от 22.00 ч. сблъсъка между Сент Етиен и Лион във френската Лига 1.  

Не пропускайте най-интересните спортни събития тази неделя в ефира на Diema Sport 2 и Diema Sport, част от пакета Diema Extra, както и на онлайн платформата Gong Play.

Снимка: Thinkstock