Не пропускайте премиерния криминален сериал тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Мистериозен господин, скрит зад прозвището Берлин, е следващият в „Черният списък” по Нова. В епизода на премиерния криминален сериал тази вечер екипът разследва заплаха от глобална пандемия, причинена от смъртоносен вирус, зад която обаче стои подла схема за изнудване. Целта е Реймънд „Ред” Редингтън да бъде убит, а зад схемата стои мистериозен мъж, който манипулира Том. 

Междувременно след като Елизабет „Лиз” Кийн разказва на ФБР всичко, което знае за съпруга й Том, тя се оттегля и отказва да работи с Ред въпреки молбите му да ѝ помогне в разплитането на спешен случай. 

Какви разкрития предстоят, какво стои зад опасната заплаха и ще спаси ли разследващият екип Ред? Гледайте 21-ти епизод на „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук