Джино Бианкалана помага на певицата в подготовката в кулинарното шоу тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Попфолк звездата Емануела ще направи своя телевизионен дебют като домакиня в „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Дивата за пръв път посреща гости в дома си пред телевизионни камери и ще направи всичко възможно, за да впечатли звздните участници в кулинарното шоу тази седмица - Джино Бианкалана, Гери Дончева, ВенЗи и Бориса Тютюнджиева.

Емануела обаче няма да бъде сама в подготовката на звездната вечеря, а на помощ ще ѝ се притече един от нейните гости. Победителят във VIP Brother 2015 Джино Бианкалана ще поеме тежестта на част от подготовката за вечерта. Още първата вечер в дома на ВенЗи двете звезди демонстрираха, че между тях има явно привличане, а тази вечер гостите им ще ги нарекат „семейство”. Емоциите за вечерта обаче няма да спрат дотук, а градусът ще се покачи от „скандални разкрития”. Скандалните публикации в жълтите медии по адрес на всеки от участниците ще предизвикат интересен разговор и любопитни коментари, а появата на Елза Парини в дома на Емануела определено ще шокира един от гостите.

Какво меню ще подготви Емануела? И какви изненадиочакват нейните гости? Не пропускайте епизода от новия сезон на „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Следете Vbox7.com канала на „Черешката на тортата”, както и Facebook страницата на предаването, а епизодите гледайте отново в NovaPlay