Не пропускайте епизода от „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Моделът Гери Дончева ще впечатли гостите си с тематична вечер и меню, посветени на „Титаник” в „Черешката на тортата” по Нова. В епизода на кулинарното риалити тази вечер Гери ще разкаже, че родът й по бащина линия е от село, чиито жители са сред жертвите. Именно това я вдъхновява да копира с точност менюто в последната вечер на легендарния круизен кораб.

Домакинята ще покаже всестранни таланти, а кулминацията ще настъпи с прочутата й супа Консоме, смятана за висш пилотаж в кулинарията. Въпреки старанието, с което Гери ще приготви ястията, гостите сякаш ще проявят леко пренебрежение и насмешка към идеите й. 

Акцент на вечерта ще са не само кулинарните й умения, но и много актуална тема сред голяма част от българките – силиконът в устните. Това ще разгорещи страстите и ще провокира някои от участниците да го опитат, следват и още изненади. 

Не пропускайте епизода от новия сезон на „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Следете Vbox7.com канала на „Черешката на тортата”, както и Facebook страницата на предаването, а епизодите гледайте отново в NovaPlay