В първия български сериал на лекарска тематика „Откраднат живот”, който започва през март по Нова, действието се развива в болница „Свети Кирил”

Екипът на „Събуди се” отведе зрителите до снимачната площадка на новия български сериал „Откраднат живот”, който започва през март по Нова. Във видеото тук можете да видите ексклузивни кадри от болницата „Свети Кирил”, където се развива действието в сериала. 

Подробности от снимачната площадка разказаха Радина Думанян, Стоян Алексиев, Димо Алексиев и Александър Алексиев, които изпълняват главните роли в „Откраднат живот” – първия сериал на лекарска тематика, който се реализира в България. 

„Откраднат живот” представя няколко човешки съдби, които се случват именно в средата на тази болница, разказа продуцентът Евтим Милошев от Dream Team. В основата на драматичната история са любов, предателство, грях, изкупление, трудни решения и изненадващи обрати. Главните герои са двама млади хирурзи, чиито съдби се преплитат още от раждането. 

Как са свързани съдбите на главните герои? Как изглежда снимачната площадка на първия български сериал на лекарска тематика? И кога да очакваме „Откраднат живот” в ефира? Вижте повече във видеото от „Събуди се” по Нова.

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com канала на сериала „Откраднат живот”.