Продуцентът на „Откраднат живот” Евтим Милошев въвлече представители на медиите в снимачния процес на сериала

Журналисти от водещите медии бяха поканени на неформално събитие, което им позволи буквално да попаднат в снимките на „Откраднат живот”. Евтим Милошев за първи път показа всяко кътче от основната локация на сериала -  МБАЛ „Св. Кирил”.

„Откраднат живот” представя няколко човешки съдби, които се случват именно в средата на тази болница”, разказа продуцентът Евтим Милошев от Dream Team.

Журналистите видяха операционната, лабораторията и основните кабинети, докато снимките на поредните сцени се случваха пред очите им. Главната сестра и любима българска актриса – Марта Вачкова, шеговито ги заплаши, че ще им бие инжекции, за да ги успокои, че няма да могат да вземат интервюта от главните герои - персонажите на актьорите Радина Думанян, Стоян Алексиев и Александър Алексиев, които бяха погълнати от снимачния процес и нищо не беше в състояние да ги разсее от перфектното изпълнение на поредния дубъл.

„Това беше една запустяла сграда, на която вдъхнахме живот и направихме истинска клиника по модела на Александровска болница. Ако влезете вътре, няма да разберете, че това е декор”, разказа Евтим Милошев.

Всички останаха силно впечатлени от декора и дори се появи предложение след края на снимките болницата да бъде предоставена на МНЗ. Евтим Милошев обясни, че това е съществуваща сграда,  реставрирана и превърната в болница, а интериорът е дело на италианския художник Паоло Фаенци.

 Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на предаването.