Митко ще поиска прошка от Коко в епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Изненадващи обрати ще променят живота на приятелите в „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова Гала кани Бранко на вечеря у тях, за да го запознае с Рая и Дани. Тази покана обаче ще има изненадващи последствия за връзката на чаровната блондинка.

Теди е на път да разкрие връзката между Стела и Марио. Младото момиче получава примамливо предложение за работа в провинцията, но се колебае дали да го приеме, въпреки натиска от страна на Стела. Сестрата на Дани иска да се отърве от своята съперница, ала плановете ѝ са на път да доведата до неочаквани резултати.

Митко решава, че е крайно време да оправи отношенията си с Коко и се изправя очи в очи с него, за да му поиска прошка. Ще успее ли Коко да прости прегрешението на приятеля си? Боби преживява неочакван удар, когато разбира, че бившата му съпруга е все още съсобственик на квартирата, в която живеят приятелите. Марина отдавна търси възможност за реванш срещу Боби и сега получава шанс да осъществи плановете си. Дали приятелите ще могат да продължат да съжителстват заедно?  Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay