Бранко ухажва настоятелно Рая тази вечер в епизода от 22.00 ч. по Нова

Финансовото положение на Боби изправя пред нови проблеми приятелите в квартирата на „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова съдия-изпълнител затваря сервиза на рокера заради неплатените дългове. София и Митко остават също без работа, което се отразява на настроението в  общия им дом. Освен със сервиза, Боби продължава да се занимава и с претенциите на бившата му съпруга Марина, която  макар че се изнесе, не се е отказала от правата върху къщата.

Коко също е недоволен, след като е уволнен от Рая и допълнително нажежава обстановката с оплакванията и молбите си към Боби да го върне на работа като барман в неговото заведение. Забавният съквартирант обаче ще намери ново поприще, в което ще вложи своята кипяща енергия. Подобно е и положението на Дани, който е изнервен от факта, че е безработен и няма пари, за да се грижи за „бременната” Симона. Тийнейджърката продължава да играе своята игра, но много скоро ще се изправи пред необходимостта да признае, че лъже за своята бременност.

Рая отново е нападната от Марио, който иска от нея да изпълни „старата им уговорка”. Хореографката е спасена от приятеля на Галя - Бранко, който не крие своя афинитет към нея. Как ще отговори Рая на ухажването на Бранко и дали ще подели с приятелката си Галя за поведението на нейния любим?  Не пропускайте епизода на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay