В „На кафе” баща и син Алексиеви разказаха любопитни подробности за снимките на новия български „Откраднат живот”, който започва от 8 март по Нова

„По време на снимките на сериала „Откраднат живот” ни увлича това, което се случва с нашите герои” – това заявиха в „На кафе” актьорите Стоян и Александър Алексиеви. Баща и син Алексиеви участват в поредицата, която започва на 8 март в ефира на Нова, като това е първата им съвместна изява на екран. Любопитното е, че двамата са баща и син и в „Откраднат живот” . 

„Ние вече живеем в сериала”, обясни Стоян Алексиев, като разкри, че снимките протичат много динамично. Двамата подчертаха, че работят със страхотен екип и много настроение на снимачната площадка на „Откраднат живот”. 

Баща и син Алексиев разказаха, че са учили в различни актьорски школи. Александър завършва престижния Adelphi University в Ню Йорк, след което се установява в Лондон, където има редица роли в Лондонския театър. „Александър има професионален стил, който вдъхновява останалите колеги”, разкри впечатленията си Стоян Александров. Според него голямото му предимство е, че няма болезнено его на снимачната площадка. Както още разказаха Стоян и Александър Алексиеви вижте във видеото от „На кафе” и не пропускайте първия епизод на „Откраднат живот” – на 8 март, вторник, от 20.00 ч. по Нова. 

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com канала на сериала „Откраднат живот”.