Звездите Йоана Буковска-Давидова и Радина Думанян гостуваха в „На кафе” часове преди премиерата на „Откраднат живот” – тази вечер от 20.00 ч. само по Нова

„Усещането на снимачната площадка на „Откраднат живот” е прекрасно. Има дух на семейство. И когато това усещане присъства, винаги обрича крайния продукт на голям зрителски успех” – това заяви в „На кафе” актрисата Йоана Буковска-Давидова броени часове преди премиерата на новия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Тя определи героинята си в лекарската поредица Виолета Захариева като много различна от всичко, което е правила досега. Виолета е властна жена, която е двигател на задкулисни игри в болницата и не пропуска възможност да се възползва от слабостите в здравната система, за да се облагодетелства лично. 

„Любопитно ми е да изследвам как точно си пренареждаш ценностната система, какво си готов да пожертваш и дали не губиш някъде там човешката си същност. Много ми е интересно да изследвам какво е пожертвала в себе си като жена и чувствителност, за да стигне до този образ”, разказа Йоана Буковска-Давидова. „Най-интересното за всеки кино персонаж е скритата му същност и това търся във Виолета”, подчерта звездата. В поредицата тя си партнира с актрисата Радина Думанян, която също гостува в студиото на „На кафе”. И ако в реалния живот двете дами се определят като сродни души, то в сериала „Откраднат живот” актрисите са майка и дъщеря, които преминават през серия изпитания. 

„Моята роля непрекъснато ме изненадва, образът се развива епизод след епизод”, подчерта Радина Думанян. 

„Сигурна съм, че сериалът „Откраднат живот” ще бъде много добре приет от публиката, защото разкриваме гнилостите на българското общество, на здравната система и как човешките отношения се израждат, за да се приспособяват към тези условия”, добави Йоана Буковска-Давидова. 

Какво още разказаха актрисите Йоана Буковска-Давидова и Радина Думанян гледайте във видеото от „На кафе”.

„Откраднат живот” представя няколко човешки съдби, които се случват на фона на динамичното ежедневие в голяма градска болница. В основата на драматичната история са любов, предателство, грях, изкупление, трудни решения и изненадващи обрати. Главните герои са двама млади хирурзи, чиито съдби се преплитат още от раждането. „Това е една история за живота и хората, а в нашия живот съдбата е определяща”, подчерта Евтим Милошев. 

Не пропускайте епизодите на новия български сериал „Откраднат живот” – от вторник до чевтвъртък в 20.00 ч. само по Нова. 

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com канала на сериала „Откраднат живот”.