Разходка на снимачната площадка с продуцента Евтим Милошев преди първия епизод тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Съдбата е главно действащо лице в новия българския сериал „Откраднат живот”, чиято премиера е тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Това заяви в „На кафе” продуцентът Евтим Милошев, който разходи зрителите на снимачната площадка.

„Това е една история за живота и хората, а в нашия живот съдбата е определяща”, обясни продуцентът. „Откраднат живот” представя няколко човешки съдби, които се случват на фона на динамичното ежедневие в голяма градска болница. В основата на драматичната история са любов, предателство, грях, изкупление, трудни решения и изненадващи обрати. Главните герои са двама млади хирурзи, чиито съдби се преплитат още от раждането. 

Ексклузивни кадри от снимачната площадка на най-новия български сериал вижте във видеото от „На кафе”, където подробности за ролите си разказаха актрисите Дария Симеонова, Ралица Паскалева и Янина Кашева. 

Не пропускайте епизодите на новия български сериал „Откраднат живот” – от вторник до чевтвъртък в 20.00 ч. само по Нова. Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com канала на сериала „Откраднат живот”.