Не пропускайте втория епизод на най-новия български сериал „Откраднат живот” – тази вечер от 20.00 ч. по Нова

След като премиерният епизод на новия български сериал „Откраднат живот” показа началото на една силна и разтърсваща история, актьорите продължават да разкриват сюжета във втория епизод тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

В болницата, в която се развиват драматичните събития, постъпва съпругата на новия заместник по здравеопазването. Тъй като пациентката се държи грубо с всички, никой не иска да поеме случая й. Александър се съгласява, защото това би му дало възможност по-късно да се включи в голяма операция на Генадиев. Младият лекар е изправен пред предизвикателството да постави точна диагноза, да предотврати операция и да спаси пациентката. Александър обаче не се чувства добре – каква е причината за физическото му неразположение? 
 
Вторият епизод на „Откраднат живот” ще срещне зрителите и с противоречивия образ на Виолета – героинята на Йоана Буковска-Давидова. Виолета се занимава с подготовката за откриването на лабораторията, на което се очакват много важни гости, но няколко реплики ще помрачат всеобщото настроение. Междувременно зрителите ще видят как се заформят отношенията между главните герои – Калин и Александър, както и първите знаци, които ще покажат дали те ще станат приятели или съперници за сърцето на една жена.

Не пропускайте втория епизод на най-новия български сериал „Откраднат живот” – тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Ако сте пропуснали премиерния епизод на „Откраднат живот”, можете да го гледате отново само в NovaPlay. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com