Интригуващият сюжет, качествената продукция, изключителният актьорски състав и игра в първия български сериал на медицинска тематика спечелиха категорично зрителския интерес

Интригуващият сюжет, качествената продукция, изключителният актьорски състав и игра в първия български сериал на медицинска тематика спечелиха категорично зрителския интерес.

Премиерният епизод на иновативния проект на Нова и Dream Team привлече над 37% от зрителите сред активното население, което е с 15.3 пункта повече спрямо турския сериал, излъчван по същото време от втората медия (20:00-20:58).

Още по-категорични са и резултатите за най-атрактивните и трудни за достигане за рекламодателите групи (градско 18-49 г. и 18-34 г.), където делът на зрителската аудитория е над 40% и над два пъти повече от конкурентната медия.

Силното начало на сериала още от първите минути направи съпричастни зрителите към драматичния избор на един баща – избор, който ще предопредели съдбата на много хора. Първият епизод даде сериозна заявка, че с всеки следващ напрежението ще нараства, ще се заформят сложни взаимоотношения на фона на драматични обрати, които ще бъдат все по-изненадващи.

Тази вечер третият епизод на „Откраднат живот” ще запознае зрителите с незаконните схеми за личностно облагодетелстване на Виолета Захариева от поста ѝ в болницата. Вторият епизод на сериала представи противоречивия образ на героинята на Йоана Буковска-Давидова и зрителите ще видят как се заформят взаимоотношенията между главните герои – Калин и Александър, както и първите знаци, които ще покажат дали те ще станат приятели или съперници за сърцето на една жена.

Ако сте пропуснали премиерния епизод на „Откраднат живот”, можете да го гледате отново само в NovaPlay. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com