Не пропускайте трети епизод на премиерния български сериал тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Недъзите и задкулисните игри в българското здравеопазване започват да излизат наяве в третия епизод на премиерния български сериал на медицинска тематика „Откраднат живот”. В епизода на поредицата тази вечер от 20.00 ч. Виолета Захариева доказва, че няма никакви скрупули и е готова да се облагодетелства по всякакъв начин от своя пост в болницата.  Героинята на Йоана Буковска - Давидова  се оказва в центъра на схема за продажба на бебета. Двойки с репродуктивни проблеми са готови да платят огромна сума пари, за да се сдобият с мечтаната рожба, а Виолета е готова да им я осигури с помощта на своя съпруг доктор Петър Захариев. Той обаче е поставен в трудна ситуация и получава заплахи, че ще бъде изправен пред етичната комисия, но причината за това не е търговията, която върти. Наяве излизат дълбоко скрити отношения между персонала на болница „Св. Кирил”.

Проблемите в болничното заведение обаче ще следват едно след друго в напрегнатия ден.  При ремонтни дейности електротехници ще прекъснат тръби и ще се получи теч в кислородната инсталация, което ще затрудни работата на лекарите. Въпреки това професор Генадиев няма да се откаже от сложната операция, при която ще му асистират новопостъпилия лекар Александър, сина му Калин и доктор Захариев. Дали обаче хирургичната намеса ще бъде успешна?

Не пропускайте третия епизод на най-новия български сериал „Откраднат живот” – тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Ако сте пропуснали премиерния епизод на „Откраднат живот”, можете да го гледате отново само в NovaPlay. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com